foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


+36 46 555 376
mail@ferenczi.hu

Miskolci Szakképzési Centrum Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnáziuma  OM:203060

Telephelykód: 007
3529 Miskolc, Szigethy Mihály u. 8.
Telefon:(46)555-376,508-095,
Fax: 507-980 

InformációEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Felnőttképzési nyilvántatási szám: 05/0100/04 

fcb

Tagintézmény-vezető:

Zsúdel Antónia Orsolya - mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tagintézmény-vezető helyettesek:

•    Baranyiné Jászfalvi Marianna - általános igazgatóhelyettes  mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

•    Szegedi Judit - szakmai igazgatóhelyettes   mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

•    Füvesi Frigyesné - szakmai igazgatóhelyettes  mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

•    Barna Krisztina - gyakorlati oktatásvezető mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Gazdasági e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap fenntartás, Digitális napló:

Rendszergazda, Digitális napló admin, Honlap admin - Zeller Gábor, Kollár Szabolcs

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.