foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


+36 46 555 376
mail@ferenczi.hu

Köszöntő Kiemelt

Tisztelettel köszöntöm minden kedves látogatónkat, akik érdeklődnek a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola múltja, jelene és jövőbeli tervei iránt, s akiket érdekel, hogy az elmúlt évtizedekben hogyan jutottunk idáig, és napjainkban mi minden történik iskolánk falai között.

Mi nem felejtjük el, hogy honnan jöttünk, mert csak a múltunk ismeretében tudunk a jelenben építkezni és a jövőnk céljait meghatározni.

 

 Az 1957-ben indult Egészségügyi Szakiskola az elmúlt évtizedekben nagyon nagy utat tett meg napjainkig, míg a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola mai profilját, struktúráját és eredményeit elérte. Az elmúlt évtizedek törekvő és szívós munkájának köszönhető, hogy mára már egy európai színvonalú épületben, korszerű, érettségit adó alapképzés, szakképzés, valamint iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli felnőttképzés van iskolánkban.

 Minőségfejlesztési rendszerünkkel 2002-ben elnyertük a „Közoktatás Minőségéért Díj Kiválóság Kategóriája” bronz fokozatát.

Az iskolavezetés és iskolánk valamennyi dolgozója munkájának elismeréseként az új épületünk avatásának napján, 2007 májusában kaptuk meg Miskolc Város Nívódíját.

Iskolánk részletes történetéből ezt az utat megismerhetik.

Intézményünk mindig is meghatározó szerepet játszott Miskolc város és az észak-magyarországi régió, de az ország egészségügyi és szociális szakképzésében is.

Mindenkori elődeink is igyekeztek a kor kihívásainak jó színvonalon megfelelni. Munkájukat elismerve és megbecsülve, szellemiségüket átmentve igyekszünk napjainkban is a munkánkat úgy végezni, hogy az iskolák közötti versenyben jó színvonalon megálljuk a helyünket. Munkánkat összehangolt pedagógiai munkával, magas színvonalú szakmai kompetenciával végezzük, melynek eredményeképpen jól felkészült, szakmájukat szerető szakdolgozókat nevelünk az egészségügyi és szociális intézmények számára.

 

2012. március

Zsúdel Antónia Orsolya

igazgató

Tovább a kategóriában: Képzési kínálatunk »