foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


+36 46 555 376
mail@ferenczi.hu

Tisztelettel köszöntöm minden kedves látogatónkat, akik érdeklődnek a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnázium múltja, jelene és jövőbeli tervei iránt, s akiket érdekel, hogy az elmúlt évtizedekben hogyan jutottunk idáig, és napjainkban mi minden történik iskolánk falai között.

Mi nem felejtjük el, hogy honnan jöttünk, mert csak a múltunk ismeretében tudunk a jelenben építkezni és a jövőnk céljait meghatározni. >>>

A tanévnyitó időpontja Szeptember 2-a 8 óra.

Megjelenés alkalomhoz illő ruhában.

Kedves Felnőttoktatásra jelentkezők!
Az 13. évfolyamos tanulóknak 2019.09.03-án 14:00 órakor, a 14. évfolyamosoknak 2019.09.04-én 14:00 órakor, a 15. évfolyamosoknak pedig 2019.03.03-án 15:00 órakor lesz tájékoztató a képzésekkel, gyakorlattal kapcsolatban.

Felvételi Tájékoztatónk 

Erasmus+ program

NYELVKALAND ME


Minőségi oktatással
az egészséges holnapért!

   

SZAKKÖZÉPISKOLA
SZAKKÉPZÉS ÉRETTSÉGI UTÁN

 

 

  

  

  

 

 WAGNER NÁNDOR
ANYASÁG

Wagner Nándor „Anyaság” című szobrát az Academia Humana alapítvány adományozta Bodonyi Csaba építész és a Reneszánsz Kőfaragó Zrt. közreműködésével a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskolának.

 Szoboravatás: 2015. június 5. 

Oldalainkat 170 vendég és 0 tag böngészi

A vöröskereszt és a vörös félhold világnapja - 2017

(A képre kattintva galéria nyílik - további képek a facebook oldalunkon)

A vöröskereszt és a vörös félhold világnapját május 8-án a Magyar Vöröskereszt Borsod-A-Z. Megyei Szervezetével együtt ünnepelte a Miskolci SZC Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnáziuma.

Az ünnep alkalmából iskolánkban Kossuth Zsuzsanna emlékszobor avatásra is sor került, tekintettel arra, hogy 2017 évben a Magyar Ápolási Egyesület Kossuth Zsuzsanna emlékévet hirdetett meg, az első magyar főápolónő születésének 200. évfordulója alkalmából.

A szoboravató ünnepségünket megtisztelte jelenlétével, Schmittné Makray Katalin köztársasági elnökné asszony, Vártokné Fehér Rózsa a Magyar Ápolási Egyesület alelnöke, Kardos István a Magyar Vöröskereszt főigazgatója, Török Dezső a Borsod-A-Z. Megyei Közgyűlés elnöke, Tátrai István a Miskolci SZC főigazgatója és sok más köztiszteletben álló méltóság.

Az ünnepségen kitüntetést adott át Kardos István országos főigazgató és Grubert Roland a Vöröskereszt Borsod megyei igazgatója azoknak az önkénteseknek, akik odaadó támogatásukkal segítik, segítették a Vöröskereszt munkáját.

Az Egészségügyi Szakképzésért Alapítvány Ferenczi Díjat adományozott Grubert Rolandnak és a Ferenczi jótékonysági nagykövetévé fogadta, azért a sok támogatásért, amelyet az elmúlt évek alatt nyújtott iskolánk közösségének.

A Kossuth Zsuzsanna szobrot a Magyar Vöröskereszt Borsod Megyei Szervezete adományozta a Miskolci SZC Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnáziuma tanulóközössége számára. A szobor ünnepélyes átadására Schmittné Makray Katalint, Kardos Istvánt, Zsúdel Antónia Orsolyát és Szegedi Juditot kérte fel a szervező.

A szobor leleplezését követően dr. Mezei László a Kossuth Lajos Koszorúja Alapítvány Kuratóriumának nevében az emlékezés koszorúját helyezte el.

Ünnepségünket a Ferenczis diákok műsora tette felejthetetlenné. Köszönet a művészúrnak, Zielinszki Tibornak, hogy megajándékozott minket ezzel a szép szoborral és a legfőbb támogatónknak Grubert Rolandnak, hogy létrejött ez az emlékhely, amely lehetőséget ad az utókor számára, hogy Kossuth Zsuzsanna szellemi örökségét ápoljuk és megőrizzük.

 

 

OM:203060
TELEPHELYKÓD: 007
3529 Miskolc,
Szigethy Mihály u. 8.
Levelezési címünk: 
3515 Miskolc-Egyetemváros 
Pf.: 1
Tel:(46)555-376,508-095
Fax: 507-980
Nyitvatartási idő:
H-P 6:00-21:00
Ügyfélfogadási rend:
KEDD 7:30-15:30
CSÜTÖRTÖK 7:30-15:30

 

mail@ferenczi.hu

Részletes elérhetőség

A tanév fontosabb eseményei

NYOMKÖVETÉS
Kedves Diákok!
Igényelt diákigazolványotok
elkészültét, az alábbi
linken tudjátok ellenőrizni.
DIÁKIGAZOLVÁNY
A főmenüben, az Információ alatt is megtalálható.